Beautiful Life Quote Life Quotes Quote Quotes You Are Beautiful Favim.com 65671 844×631

Schoonheid, mooi van binnen én van buiten

Dagelijks worden we geconfronteerd met onze eigen schoonheid. Niet alleen op straat, maar ook in de commerciële wereld is schoonheid steeds belangrijker. Door de media wordt verteld dat schoonheid simpelweg aan de buitenkant zit, er wordt een schoonheidsideaal opgelegd. Schoonheid is voor iedereen anders. Toch is het een belangrijk onderwerp in onze samenleving. Elke dag streven we er naar om het maximale uit onszelf te halen. Om dit te bereiken is het belangrijk om letterlijk goed in je vel te zitten.

Het is al vaak gezegd, hoe mooi je van binnen bent, dat is wat telt. Dit klopt ook. Als iemand niet verder wil kijken dan je buitenkant is dat een gemiste kans voor die persoon. Maar wat als je zelf niet blij bent met je buitenkant? Dit straal je uit en heeft invloed op je zelfvertrouwen. Hoe mooi zou het zijn als je die mooie binnenkant door kan laten schijnen naar de buitenkant!

‘’Als ik mij goed voel loop ik rechtop, glimlach en ben ik blij met mezelf en de wereld om mij heen. Een goed gevoel straal je uit en roept positieve reacties op van de buitenwereld en bij de mensen die je ontmoet.’’

Veel mensen denken nog steeds dat iets veranderen aan je uiterlijk alleen weggelegd is voor celebraties en de rijken. Probeer het eens anders te zien dan als het “plastic-fantastic wereldje”. Als iemand lichamelijk overbelast is vindt niemand het vreemd dat er door middel van ondersteuning, in welke vorm dan ook, hulp geboden wordt. Het doel: iemand weer zichzelf laten zijn, zich goed laten voelen. Dit geldt hetzelfde voor veranderingen aan het uiterlijk.

Met je buitenkant is nooit iets mis, echt niet. Maar hoe mooi is het dat je iets, dat in de basis al goed is, nog meer kunt accentueren op een verantwoorde manier. Dat is precies de mogelijkheid die Barbery Clinic biedt. Samen worden wensen én mogelijkheden besproken, bekeken en afgewogen. De van nature al aanwezige mooie kenmerken die jouw persoonlijkheid en uiterlijk bepalen worden geaccentueerd en sterker gemaakt. Zo blijf je wie je bent en word je op een subtiele wijze nog mooier dan je al bent.

Ieder mens is mooi. Toch kan het geen kwaad om wat feitelijk al aanwezig is te benadrukken. Het geeft toch een heerlijk gevoel als mensen je aankijken, zich afvragen wat er anders aan je is en je zelf dan weet dat de subtiele verandering je uitstraling nog verder naar buiten laat stralen.