GEEN GROTE VERANDERINGEN, MAAR GEWOON NATUURLIJK MOOIER

Een stralende glimlach is vanzelfsprekend voor Drs. Barbery die de cosmetische tandheelkunde en gezichts esthetiek heeft omarmd. Bij Barbery Clinic bieden wij u de nieuwste methoden op het gebied van cosmetische tandheelkunde en facial aesthetics aan met de hoogste kwaliteit. U krijgt de zorg en aandacht die u verdient. Uitblinken op het gebied van communicatie is een must zodat Barbery Clinic de zorgen en wensen van de cliënten kunnen achterhalen en nastreven.

Natuurlijke harmonie Het verbeteren van het aangezicht van de cliënt staat centraal bij Barbery Clinic. Een aangenaam uiterlijk is een harmonieuze samenhang van een mooi gebit en een goed verzorgd uiterlijk. Ons doel is het behouden of bereiken van een natuurlijke harmonie. Dit doen we met behulp van injectables en PlexR Soft Surgery.

Naarmate je ouder wordt zie je dit al snel terug in je gezicht. Er vormen zich rimpeltjes en soms een vermoeide of verdrietige blik. Dit komt omdat de huid zijn elasticiteit verliest. We kunnen uw uiterlijk niet veranderen en willen dat ook niet. Wel kunnen we met simpele en niet-invasieve behandelingen bepaalde verouderingsprocessen vertragen of zelfs een ‘’beetje terugdraaien’’.

Geen grote veranderingen, maar gewoon natuurlijk mooier.

Drs. H.J. Barbery is een specialist op het gebied van dentofaciale esthetiek (BIG geregistreerd) en is aangesloten bij de International Academy of Facial Aesthetics (IAFA) en tevens lid van De Nederlandse Vereniging voor Dento Faciale Esthetiek (NVDFE).

Drs. H.J. Barbery is zeer ervaren in de innovatieve non-chirurgische behandeltechniek PlexR Soft Surgery. Hiermee is Drs. H.J. Barbery de eerste in Nederland die deze techniek volledig beheerst en professioneel toepast. Vanzelfsprekend moeten behandelaars volgens de juiste procedures worden opgeleid en getraind.

Deze passie, kennis en expertise deelt zij middels internationale trainingen en lezingen over de hele wereld in o.a. de Verenigde Staten en Canada omdat deze innovatieve behandelmethode wereldwijd steeds meer wordt toegepast.

 

Social Care

Naast haar carrière en toewijding aan de tandheelkunde vindt Drs. Barbery het belangrijk om kansarme kinderen in derde wereldlanden te helpen door gratis tandheelkunde aan te bieden. Niet iedereen heeft de mogelijkheid om jaarlijks naar een tandarts te gaan. Dentalcare Everywhere is een stichting die in derde wereldlanden gratis tandheelkunde aanbied. Drs. Barbery is met Dentalcare Everywhere, in samenwerking met de Najib Foundation, in 2012 en 2013 in Marokko geweest met een mobiele tandartspraktijk om voornamelijk kinderen te voorzien van goede tandheelkunde.

Ambassador Humble Smile Foundation
Drs. Barbery voelt zich vereerd om ambassadrice te zijn van Humble Smile Foundation. Toen de wegen van Drs. Barbery en Drs. Weiss elkaar kruisten werd meteen duidelijk dat deze samenwerking een perfecte aanvulling is van elkaars wederzijdse missie. Voor Drs. Barbery is het niet anders dan normaal om kansarme kinderen in derde wereld landen gratis tandheelkunde en advies aan te bieden.

Humble Smile Foundation is een wereldwijde groep van tandheelkundige professionals die hartstochtelijk geloven dat goede mondhygiëne een fundamenteel mensenrecht is. Met deze visie helpen zij veelal kinderen in de meest kwetsbare gebieden over de hele wereld aan een mooie glimlach. Humble Smile Foundation ontwikkelt en levert programma’s en initiatieven die informeren, opleiden en helpen om mondziektes bij kwetsbare mensen te voorkomen. Deze mensen hebben vaak nog nooit een tandenborstel gezien, laat staan gebruikt.

Recensies

Ik heb een injectable behandeling (btx) gehad rondom mijn mond, in de spieren die de onderlip ongewenst naar beneden trekken.

4 jaar geleden heb ik Bells parese gekregen en daarvan heb ik veel restschade overgehouden. met name bij mijn mond en bij mijn wenkbrauwen. Ik heb het lang de tijd gegeven om te verbeteren maar helaas ging dat niet meer vanzelf en daarom ben ik op zoek gegaan naar methodes om winst te boeken in de symmetrie van mijn gezicht in rust. Na gesprekken met artsen kwam een injectable (btx) behandeling als beste oplossing naar voren.

Mijn mening over cosmetische behandelingen was nogal dubbel, aan de ene kant snapte ik nooit waarom mensen risico’s met hun gezondheid wilden nemen om een rimpel weg te krijgen en aan de andere kant vond ik dat het een ieders goed recht is om te doen wat je wil met je eigen lichaam en wanneer je dan ongelukkig of onzeker van bepaalde lijntjes wordt, waarom zou je je dan niet laten behandelen? Ik had nooit gedacht dat ik ooit btx zou gaan gebruiken, uit angst voor allergische reacties of andere nare effecten.

Nu denk ik daar heel anders over, ik blijf nog steeds van mening dat iedereen moet doen waar hij of zij gelukkig van wordt en btx is een stuk minder spannend dan ik altijd dacht. Fillers zouden mij een stapje te ver gaan maar ik ben nu tegenwoordig pro-injectables (btx)! Ik heb zoveel gewonnen in mijn gezicht door de kleine beetjes btx.

De behandelingen zelf vond ik erg spannend, ik hou er niet van als er dingen met mij gebeuren waar ik geen controle over heb en niet weet wat de effecten na een paar weken zullen zijn. De prikjes vielen alles mee, bij mijn mond heb ik er niks van gemerkt en ik werd heel prettig begeleid zodat ik mijn eigen tempo kon aangeven.

Ik ben een onwijze controle freak en na alles wat er gebeurd is met mijn gezicht, is dat niet veel beter geworden. Ik was ontzettend bang dat het fout zou gaan, dat ik het erger zou maken en vroeg mij vaak af of ik niet gewoon blij moest zijn dat het überhaupt iets hersteld was. Toen ik na dagen geen opgezet gezicht kreeg of andere rare dingen werd ik wat geruster dat het allemaal wel goed ging komen en nu, na een paar weken ben ik ontzettend blij dat ik het toch gedaan heb.

Een van mijn vriendinnetjes vertelde mij over Barbery Clinic in Laren en omdat ik wat nerveus was mocht ik mee met haar afspraak zodat ik wat dingen kon vragen en kon zien hoe het in z’n werking ging. Ik ben blij deze stap te hebben gezet!

Voor de behandeling

Na de behandeling

Ik heb de PlexR behandeling ondergaan rond mijn ogen,  rond de mond en het halsgebied. 3 verschillende zones die in twee keer behandeld zijn. Ik heb voor deze methode gekozen omdat deze behandeling geen blijvende littekens geeft. Van tevoren kon ik mij eigenlijk niet goed voorstellen dat een verstrakking van de huid mogelijk is zonder operatie.

Deze methode is vrij nieuw, maar ik ben ontzettend blij dat ik hiervoor gekozen heb. Na een paar weken hersteltijd zag ik dat de behandelde huid steeds mooier en frisser werd. Inmiddels is het resultaat heel goed zichtbaar. De mimiek in mijn gezicht is niet aangetast, maar de vermoeide trekken en de lijntjes die mijn uiterlijk wat droevig maakten zijn weg. De behandeling zelf is niet heel leuk, maar wel goed te doen.

Ik heb voor Barbery Clinic gekozen omdat de arts voor mij erg betrouwbaar overkwam. Ze heeft helder aangegeven wat ik van de behandeling mocht verwachten en dat klopt ook helemaal.

Ik blijf dus af en toe komen voor de finishing touch met fillers. Mijn gezicht is zoveel mooier en zachter geworden. Elke dag opnieuw voel ik me blij als ik in de spiegel kijk!

Marianne

Voor de behandeling

Na de behandeling

Ik ben naar Barbery Clinic gekomen om daar een PlexR behandeling te ondergaan. Ik had op internet gekeken en zo kwam ik uit bij Barbery Clinic.

Ik vond dat ik nog al boos keek en hangende oogleden had. Toen ik op consult kwam werd er heel duidelijk naar mijn wensen gekeken. De optie voor een PlexR behandeling was helaas niet mogelijk. Injectables zou wel werken voor mij, daardoor zou mijn wenkbrauw een stukje gelift worden. Ik zou daardoor een opener blik krijgen. Ik had me hier niet op voorbereid, want ik vind naalden best eng. Door de goede informatie en geruststelling durfde ik het toch aan om spierontspannende middelen te nemen. De behandeling verliep goed, alleen naderhand werd ik duizelig van de spanning die er uit kwam. Ik kreeg alle zorg die ik nodig had en mocht in alle rust even bij komen met een glas water.

2 weken na de behandeling ben ik weer terug gekomen om de resultaten te bekijken. Ik was erg tevreden en het resultaat was goed te zien op de foto’s. Ik wil het resultaat graag behouden dus ik heb gelijk een vervolg afspraak gemaakt.

Voor de behandeling

Na de behandeling

No surprise that Barbery Clinic has been named as the best Aesthetic Dentist and Injectables Clinic in the 2016 edition of “Special in Het Gooi”. Dr. Houda is amazing, professional, kind and you will get the best quality possible for your money! Highly recommended.

Amarah Star

“‘’Larense top Kliniek’’ ”

Sonny Hoogwerf

Ik ben een meisje van 6 jaar en tandarts Houda heeft mij heel fijn behandeld. Ik had de pech dat een ontstoken melkkies getrokken moest worden en dat heeft ze met heel veel rust, uitleg en geduld pijnloos gedaan. Ieder kwartaal blijft ze mijn gebit controleren en ik ga nog steeds met plezier en zonder angst naar tandarts Houda!!!

Annabelle Gidding