GEEN GROTE VERANDERINGEN, MAAR GEWOON NATUURLIJK MOOIER

Een stralende glimlach is vanzelfsprekend voor Drs. Barbery die de cosmetische tandheelkunde en gezichts esthetiek heeft omarmd. Bij Barbery Clinic bieden wij u de nieuwste methoden op het gebied van cosmetische tandheelkunde en facial aesthetics aan met de hoogste kwaliteit. U krijgt de zorg en aandacht die u verdient. Uitblinken op het gebied van communicatie is een must zodat Barbery Clinic de zorgen en wensen van de cliënten kunnen achterhalen en nastreven.

Natuurlijke harmonie Het verbeteren van het aangezicht van de cliënt staat centraal bij Barbery Clinic. Een aangenaam uiterlijk is een harmonieuze samenhang van een mooi gebit en een goed verzorgd uiterlijk. Ons doel is het behouden of bereiken van een natuurlijke harmonie. Dit doen we met behulp van injecatbles en PlexR Soft Surgery.

Naarmate je ouder wordt zie je dit al snel terug in je gezicht. Er vormen zich rimpeltjes en soms een vermoeide of verdrietige blik. Dit komt omdat de huid zijn elasticiteit verliest. We kunnen uw uiterlijk niet veranderen en willen dat ook niet. Wel kunnen we met simpele en niet-invasieve behandelingen bepaalde verouderingsprocessen vertragen of zelfs een ‘’beetje terugdraaien’’.

Geen grote veranderingen, maar gewoon natuurlijk mooier.

Drs. H.J. Barbery, cosmetisch arts en oraal chirurge (BIG geregistreerd) is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen en is aangesloten bij de International Academy of Facial Aesthetics (IAFA) en tevens lid van De Nederlandse Vereniging voor Dento Faciale Esthetiek (NVDFE).

Drs. H.J. Barbery is zeer ervaren in de innovatieve non-chirurgische behandeltechniek PlexR Soft Surgery. Hiermee is Drs. H.J. Barbery de eerste cosmetisch arts in Nederland die deze techniek volledig beheerst en professioneel toepast. Vanzelfsprekend moeten artsen volgens de juiste procedures worden opgeleid en getraind.

Deze passie, kennis en expertise deelt zij middels internationale trainingen en lezingen voor artsen over de hele wereld in o.a. de Verenigde Staten en Canada omdat deze innovatieve behandelmethode wereldwijd steeds meer wordt toegepast.

Drs. H.J. Barbery is daarom benoemd tot medical trainer bij de IAFA.

Social Care

Naast haar carrière en toewijding aan de tandheelkunde vindt Drs. Barbery het belangrijk om kansarme kinderen in derde wereldlanden te helpen door gratis tandheelkunde aan te bieden. Niet iedereen heeft de mogelijkheid om jaarlijks naar een tandarts te gaan. Dentalcare Everywhere is een stichting die in derde wereldlanden gratis tandheelkunde aanbied. Drs. Barbery is met Dentalcare Everywhere, in samenwerking met de Najib Foundation, in 2012 en 2013 in Marokko geweest met een mobiele tandartspraktijk om voornamelijk kinderen te voorzien van goede tandheelkunde.

Ambassador Humble Smile Foundation
Drs. Barbery voelt zich vereerd om ambassadrice te zijn van Humble Smile Foundation. Toen de wegen van Drs. Barbery en Drs. Weiss elkaar kruisten werd meteen duidelijk dat deze samenwerking een perfecte aanvulling is van elkaars wederzijdse missie. Voor Drs. Barbery is het niet anders dan normaal om kansarme kinderen in derde wereld landen gratis tandheelkunde en advies aan te bieden.

Humble Smile Foundation is een wereldwijde groep van tandheelkundige professionals die hartstochtelijk geloven dat goede mondhygiëne een fundamenteel mensenrecht is. Met deze visie helpen zij veelal kinderen in de meest kwetsbare gebieden over de hele wereld aan een mooie glimlach. Humble Smile Foundation ontwikkelt en levert programma’s en initiatieven die informeren, opleiden en helpen om mondziektes bij kwetsbare mensen te voorkomen. Deze mensen hebben vaak nog nooit een tandenborstel gezien, laat staan gebruikt.

Recensies

“‘’No surprise that Barbery Clinic has been named as the best Aesthetic Dentist and Injectables Clinic in the 2016 edition of “Special in Het Gooi”. Dr. Houda is amazing, professional, kind and you will get the best quality possible for your money! Highly recommended.’’ “

Amarah Star

“‘’Larense top Kliniek’’ “

Sonny Hoogwerf

“Recensies ‘’Ik ben een meisje van 6 jaar en tandarts Houda heeft mij heel fijn behandeld. Ik had de pech dat een ontstoken melkkies getrokken moest worden en dat heeft ze met heel veel rust, uitleg en geduld pijnloos gedaan. Ieder kwartaal blijft ze mijn gebit controleren en ik ga nog steeds met plezier en zonder angst naar tandarts Houda!!!””

Annabelle Gidding