Therapeutische behandelingen tegen chronische migraine

Spierontspanner (btx) is in 1989 op de markt gebracht om spieraandoeningen te behandelen. Pas na het therapeutische gebruik van dit geneesmiddel is dit een populair middel voor cosmetische ingrepen geworden.

In de loop der jaren heeft men gemerkt dat patiënten die een anti-rimpel behandeling hebben gehad minder last hadden van chronische migraine. Dit was zelfs zo effectief dat therapeutische behandelingen met spierontspanners (btx) door de Amerikaanse MHRA en FDA in 2010 zijn goedgekeurd als behandeling tegen chronische migraine.

Bij Barbery Clinic bieden wij daarom naast diverse cosmetische behandelingen ook behandelingen tegen chronische migraine en het verhelpen van overmatige transpiratie.

Behandelingen tegen overmatig zweten

Wanneer u last heeft van overmatige transpiratie dan heeft dat vaak een flinke invloed op uw sociale omgeving. Dit wordt veelal veroorzaakt door overactieve zweetklieren in de oksels.

U hoeft hier echter niet mee rond te lopen want dit kan goed behandeld worden met spierontspanners. Door het okselgebied te behandelen met (btx) injecties kan overmatige transpiratie in dat gebied tot wel 95% gereduceerd worden.

Hierdoor heeft u geen last meer van natte plekken onder uw oksels. De behandeling heeft echter alleen effect op het behandelde gebied. Hierdoor kan uw lichaam prima zijn warmte kwijt en kunnen afvalstoffen uitgescheiden worden zonder dat dit resulteert in natte kleding.

Wat kan therapeutische behandelingen voor u betekenen?

Bij Barbery Clinic bent u bij het juiste adres voor therapeutische behandelingen. Wij helpen met (btx) injecties onder andere chronische migraine, overmatig transpireren en tandenknarsen tegen te gaan. De behandelingen zijn veilig en worden als pijnloos ervaren door onze patiënten.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Wij denken graag met u mee.

Stuur ons een bericht of bel naar 035-2031572

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.