Een perfecte glimlach

Esthetische tandheelkunde kan zorgen voor een mooi gebit en perfecte glimlach. Helaas zien we in onze praktijk dat veel mensen niet gelukkig zijn met hun gebit, maar dat zij geen idee hebben wat de mogelijkheden zijn van de moderne esthetische tandheelkunde.

Mooi gebit. Een gevoel van blijdschap dient vanzelfsprekend gepaard te gaan met een mooie glimlach. Een parelwit gebit, in combinatie met iemands lippen en gezicht, geeft uitdrukking aan het karakter en levenshouding. Lachen is heel gezond en het is bewezen dat een mooie lach meer zelfvertrouwen en succes in zaken en relaties geeft. Maar een lach, die wordt verstoord door afwijkende tanden of kiezen, kan leiden tot frustraties. Met esthetische tandheelkunde is het mogelijk om uw gebit te verbeteren, zodat u een perfecte glimlach krijgt.

Barbery Smile Design. Bent u niet helemaal overtuigd van uw gewenste uitstraling? Geen probleem! Hiervoor hebben wij ”Barbery Smile Design” ontworpen en is bedoeld om u te helpen bij het ontwikkelen van een mooie lach.

De mogelijkheden zijn, in volgorde: bleken, orthodontie (beugel), composiet facing, porseleinen facing, volledig keramische kronen en implantaten.

Orthodontie (beugel) heeft vaak de voorkeur, omdat alleen de tanden worden verplaatst. Op die manier hoeft er niet aan tanden geslepen en/of geboord te worden. Met orthodontie kun je echter niets aan de tandvorm doen. Hiervoor zijn cosmetische tandheelkundige behandelingen noodzakelijk.

De tandvorm wordt aangepast door de esthetische tandarts. Je kunt de tanden iets breder of langer maken en de hoekjes mooier van vorm maken om tot een zo fraai mogelijk eindresultaat te komen.

Barbery Smile Design: De methode

Esthetisch tandarts Drs. Barbery gebruikt een fijne methode om patiënten te informeren, adviseren en uiteindelijk te behandelen. Met hulp van gebitsmodellen en foto en video opname analyseert zij de verhoudingen tussen tanden, lippen, tandvlees, lach en gezicht.

Barbery Smile Design in de praktijk

Uw glimlach moet passen bij uw gezicht, werk of specifieke wens. Uniek aan het ”Barbery Smile Design” programma is dat u het resultaat vooraf kunt zien. We gaan als volgt te werk:
 • Kort oriënterend bezoek om kennis te maken en uitleg van de procedure
 • Uitgebreide intake met:
  • Vaststellen van uw wensen
  • Een fotoreportage van uw mond en uw gezicht
  • Een video-opname van uw mond
  • Maken van gebitsmodellen en van een beetregistratie
  • Maken van röntgenfoto’s.
 • Analyseren en ontwerpen van de perfecte glimlach met het ”Barbery Smile Design” programma
 • Kiezen van de gewenste glimlach, vorm en kleur van uw tanden en kiezen
 • Een presentatie van het ”Barbery Smile Design” door een fotopresentatie en een proefopstelling in de mond
 • Na uw akkoord: voorbereiden van de behandeling
 • Uitvoeren van de restauratie: creëren van gezonde tanden, kiezen en tandvlees en een mooie glimlach

Wilt u het heft in eigen handen nemen? En bent u geïnteresseerd in de waarde van esthetische tandheelkunde? Neem dan vandaag nog contact op met esthetisch tandarts Drs. Barbery. We kunnen ons goed voorstellen dat u meer vragen hebt.

In een persoonlijk gesprek neemt Drs. Barbery alle tijd om uw eventuele vragen te beantwoorden.

Is esthetische tandheelkunde iets voor u?

Barbery Clinic helpt u, naast diverse tandheelkundige aandoeningen, met het verkrijgen van een mooier gebit door tandheelkundige ingrepen onder de merknaam ”Barbery Smile Design”. Ook is Barbery Clinic gespecialiseerd in aanvullende cosmetische behandelingen. Dit geeft veel mogelijkheden voor een nog mooiere glimlach. Heeft u vragen? Vul onderstaand contactformulier in en laat uw bericht achter.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Wij denken graag met u mee.

Stuur ons een bericht of bel naar 035-2031572

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.