Therapeutisch injecteren bij de cosmetisch tandarts?
Als een van de meest handvaste en ervaren professionals is juist de tandarts de meest aangewezen specialist om therapeutische (btx) toe te dienen. Met een ervaring van gemiddeld 3000 injectable behandelingen per jaar in het geïndiceerde gebied is de kennis en kunde van deze specialist zeer groot. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld (basis-)artsen die veel minder vaak injecteren en ook een minder gedegen opleiding in het hoofd/hals gebied hebben genoten.

Drs. Barbery is cosmetisch tandarts en vertelt over haar mooie beroep.
“In mijn kliniek krijg ik regelmatig cliënten doorverwezen, of cliënten die via eigen onderzoek bij mij komen om een oplossing te vinden voor hun probleem. Zo is er een cliënte die wegens een aangezichtsverlamming met een bijzondere scheve mond genoegen zou moeten nemen. Opmerkingen en blikken van passanten maakten haar onzeker over haar uiterlijk en hinderden haar flink. En daar vind ik mijn passie, dit is een probleem waar vaak wel degelijk een bijzonder redelijke oplossing voor bestaat! Met een juiste dosering en goede bepaling van het te injecteren gebied kon ik deze cliënte helpen, uitermate bevredigend niet alleen voor haar maar ook voor mij. Men denkt vaak dat spierontspannende middelen alleen maar bestemd zijn voor het verminderen van rimpels maar niets is minder waar! Denk bijvoorbeeld aan kaakklemmen, dit zorgt voor spanning en knarsen van het gebit, ook hoofdpijn komt dan vaak voor. Dit is zo goed te verhelpen maar dan juist bij een (cosmetisch) tandarts. Deze kent alle spieren verantwoordelijk voor het probleem en kan dit heel goed verhelpen en zo veel ellende beperken en/of zelfs voorkomen. Ik zou zo graag zien dat meerdere disciplines beter gaan samenwerken in plaats van strijden tegen elkaar en de mogelijkheden voor cliënten onnodig beperken zoals nu vaak het geval is. Ik nodig u uit om kennis te maken met de mogelijkheden die ik u kan bieden waar anderen u vertellen dat het is zoals het is, ik denk in mogelijkheden en oplossingen”.

Drs. Barbery is universitair geschoold, postdoctoraal opgeleid en heeft talloze trainingen en bijscholingen met succes afgerond, zij heeft passie voor u, u staat ten alle tijde centraal en bent het belangrijkst!

Barbery Clinic is aangesloten bij Klachtenportaal zorg en voldoet aan de Wkkgz. Voor contact belt u 035 203 15 72