Injectables

Injectable behandelingen zijn niet ingrijpende cosmetische behandelingen. Bij Barbery Clinic bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in cosmetische behandelingen met injectables, zoals filler en rimpelbehandelingen. Tevens bieden wij therapeutische behandelingen tegen tandenknarsen (bruxisme), chronische migraine en overmatige transpiratie aan.

Drs. Barbery is cosmetisch arts en  gespecialiseerd in behandelingen met spierontspanners en fillers. Bij Barbery Clinic wordt gebruik gemaakt van de beste merkproducten en gewerkt met de meest veilige technieken.

Natuurlijk mooier met injectables

Barbery Clinic is gespecialiseerd in cosmetische ingrepen die uw natuurlijke schoonheid verder naar buiten brengt door minimale ingrepen. Geen grote veranderingen, maar natuurlijk mooier.

Veilige technieken. Barbery Clinic is niet alleen bekend om de hoogwaardige producten die worden gebruikt, maar vooral om de uitermate kundige en veilige injectietechnieken die bij Drs. Barbery de standaard zijn. Wat uw wens op beauty gebied ook is, Barbery Clinic weet raad.

Hoogste kwaliteit. Ouderdomskwaaltjes, zoals rimpels, zijn zowel bij mannen als vrouwen effectief te behandelen. We gebruiken het merk Bocouture® (btx) en fillers van de merken Radiesse® en Belotero®. Dit zijn merkproducten die over de hele wereld worden erkend als dé kwaliteitsnorm en in Nederland zijn goedgekeurd en geregistreerd.

Afspraak maken

Wat kunnen therapeutische behandelingen voor u betekenen?

Spierontspanners zijn niet alleen een goed middel tegen rimpels, maar esthetisch arts Drs. Barbery gebruikt spierontspanners ook om een opgetrokken bovenlip (gummy smile) te verhelpen, migraine en tandenknarsen te verminderen en overmatige transpiratie onder de oksels tegen te gaan.

Therapeutische behandelingen

Hoe helpen injectables tegen veroudering?

Uw huid wordt met de jaren droger, minder elastisch en verliest volume. Hierdoor ontstaan fijne lijntjes en rimpels. Er zijn twee belangrijke processen die lijntjes en rimpels veroorzaken: spieren en volume verlies.

  1. Spieren veroorzaken rimpels

Als je glimlacht of fronst trekken de gezichtsspieren samen en ontstaan er rimpels. Door de jaren worden die rimpels dieper en zichtbaarder. Dat noemen we de zogenaamde dynamische lijnen, omdat ze ontstaan door spierbewegingen. Injecties met spierontspanners (btx) kunnen de spieren die aan de basis van de frons lijntjes liggen tot rust brengen en de huid een gaaf aanzicht geven. De gebieden waar spierontspanners geschikt voor is zijn: het voorhoofd, de frons en de kraaienpootjes.

Lees meer over onze behandelingen met injectables tegen fronsrimpels.

  1. Rimpels door verlies van volume

Rimpels door verlies van volume zijn vaak terug te zien in de wangen, lippen en lijnen die van de neus naar de hoeken van de lippen lopen. Dit volumeverlies kunnen wij behandelen met een product op basis van hyaluronzuur. Dit gebruiken wij om rimpels en plooien op te vullen, gezichtscontouren te verbeteren, volume te creëren en de huid te verjongen.

Lees meer over het behandelen met injectables van de neus lippen plooi.

Afspraak maken

Benieuwd naar een injectable behandeling?

Barbery Clinic is gespecialiseerd in cosmetische ingrepen die uw natuurlijke schoonheid verder naar buiten brengen door minimale ingrepen. Geen grote veranderingen, maar natuurlijk mooier. Wij kunnen u helpen met diverse cosmetische en therapeutische injectable behandelingen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat.

injectables
Vollere lippen
Fronsrimpel behandeling
Nefertiti halslift

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Wij denken graag met u mee.

Stuur ons een bericht of bel naar 034 – 203 1572