Een halslift zonder operatie kan plaatsvinden met de Nefertiti halslift. Dit is een nieuw ontwikkelde esthetische behandeling waarbij de kaaklijn strakker wordt gemaakt met hulp van spierontspannende middelen. Deze natuurlijke facelift is vernoemd naar de Egyptische koningen Nefertiti, die beroemd is door haar fraaie kaaklijn: een toonbeeld voor schoonheid.

De vorm van je gezicht

Terwijl veel mensen denken dat rimpels je ouder maken, is het eigenlijk de vorm van je gezicht die je ouder doet lijken. Het eerste dat we doen om de leeftijd van de iemand te beoordelen, is kijken naar de vorm van het gezicht.

Drs. Barbery heeft tijdens haar esthetische opleiding in Amerika veel ervaring opgedaan met de behandeling van het strakker maken van de kaaklijn. Zij zegt: “onze gezichten veranderen bij het ouder worden van een driehoek (hoge jukbeenderen en gedefinieerde kaaklijn) naar een zware kaaklijn en dubbele kin.”

De traditionele behandeling met spierontspannend middelen (btx) van het voorhoofd verbetert het uiterlijk slechts voor een deel. Het is vooral de verbetering van de vorm van je gezicht en het aanscherpen en strakker maken van de kaaklijn dat het meeste effect heeft.

Hoe werkt de Nefertiti halslift?

De Nefertiti halslift is een nieuwe procedure, waarbij in tegenstelling tot een gebruikelijke halslift, injecties met spierontspannende middelen (btx) worden gebruikt om, zonder chirurgie, een verzakking van de kaaklijn te behandelen. Zo kunnen wij zonder operatie een dubbele onderkin wegwerken en de kaaklijn corrigeren en strakker maken. De behandeling is gericht op twee spiergroepen:

  • Overmatig aanspannen van een deel van de halsspier (platysma), dat aanhecht aan de onderkaak.
  • Overmatige activiteit van de spier die de mondhoeken omlaag trekt (de marionetspier of depressor anguli oris).

De Nefertiti halslift wordt bij Barbery Clinic uitgevoerd door beide spiertjes te injecteren met kleine hoeveelheden spierontspannende middelen. Is de verslapping van de kaaklijn te groot, dan kunnen we u ook behandelen met een filler van hyaluronzuur.

Wat zal de Nefertiti halslift voor u doen?

Zodra de spierontspannende middelen de spieren hebben versoepeld is het netto-effect een opwaartse trekkracht van gezichtsspieren, het creëren van een jonger uitziende kaaklijn, nek en gezicht voor een blijvend resultaat. De behandeling dient enkele malen per jaar te worden herhaald.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Wij denken graag met u mee.

Stuur ons een bericht of bel naar 035-2031572

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.