Btx

Misvattingen over spierontspannende middelen (btx)

Wist je dat (btx) ervoor zorgt dat je je gezicht niet meer kunt bewegen? Of wist je dat (btx) voor altijd in je lichaam blijft? Er zijn tot op de dag van vandaag nog steeds veel misvattingen over (btx). Kennelijk is er nog een hoop onduidelijk over deze cosmetische ingreep. In deze blog helpen we de meest bekende misvattingen over (btx) de wereld uit.

Alle rimpels zijn direct verdwenen met spierontspannende middelen (btx)

Dat valt even tegen, je loopt namelijk na de (btx)behandeling met evenveel rimpels de kliniek weer uit als dat je naar binnen bent gegaan. Het duurt zeker 2 á 3 dagen voordat de behandeling gaat werken. Wees dus de eerste dagen niet bang dat de behandeling helemaal voor niks is geweest. Als de (btx) eenmaal zijn werk doet, merk je gelijk dat je spieren een stuk meer ontspannen. Vanaf dat moment kun je je gaan verheugen op het verdwijnen van de bijbehorende rimpels.

Resultaat is permanent

Mensen die nog nooit een deze behandeling hebben ondergaan denken misschien dat dit permanent is. Het tegendeel is waar: (btx) breekt zich na ongeveer 3 á 4 maanden op natuurlijke wijze af door het lichaam. Drs. Barbery adviseert daarom ook om na ongeveer 3 maanden weer een nieuwe afspraak te maken om de behandeling te herhalen. Dit maakt (btx) een tijdelijke, maar goede oplossing tegen veroudering van de huid.

Spierontspannners halen alle expressie weg uit je gezicht

Het zijn vooral de spieren in je voorhoofd en je fronsrimpel die je het meest gebruikt als je verbaasd, vragend of boos kijkt. En zelfs als je die rimpels hebt laten behandelen, betekent dit niet automatisch dat je helemaal geen emoties meer kunt vertonen. Dit hangt namelijk helemaal af van de hoeveelheid die er tijdens de behandeling gebruikt wordt. Drs. Barbery luistert altijd goed naar de wensen van de cliënt en zal daar een passend advies voor geven.

Spierontspanners zijn alleen geschikt voor het bovenste gedeelte van je gezicht

(btx) is niet alleen uitermate geschikt om de spieren in het voorhoofd mee te behandelen, bij Barbery Clinic bieden we nog veel meer behandelingen aan waar gebruik wordt gemaakt van (btx). Zo kan  de ‘gummy smile’ behandeld worden, maar ook kuiltjes in de kin.