Het geheim van gracieus ouder worden 

We kunnen er omheen draaien, maar wie wil er nou niet goed uit blijven zien als je ouder wordt? ”Gracieus oud worden heeft niets te maken met het niet oud willen worden”.   Een interessant  onderwerp, waar iedereen zijn of haar eigen invulling aan geeft. De één wordt al panisch bij het ontdekken van de eerste rimpels, terwijl de ander vindt dat het nou eenmaal bij de leeftijd hoort.  Laten we eerlijk zijn, ouder worden is niet erg! Het is juist prachtig als dat lukt, maar wat nou als dat ook nog eens gracieus kan lukken? Er zijn genoeg vrouwen en mannen die er helemaal geen probleem mee hebben om ouder te worden maar het wel erg vinden dat het soms lijkt alsof het “verval” van het gezicht veel sneller gaat dan dat iemand zich voelt. De 40+ers, 50+ers en ook 60+ers van nu zijn veel fitter, actiever en betrokken dan vroeger. Dan is het toch fijn als je er net zo fit uit ziet als dat je je voelt? 
 
 

Drs. Barbery ontvangt dagelijks mannen en vrouwen met vaak dezelfde wens: een natuurlijk, fris en stijlvol uiterlijk. De kenmerken die vaak voorkomen als we ouder worden zijn o.a.: overtollig huid bij  de oogleden, wallen, een diepe fronsrimpel en  volumeverlies van de lippenkaaklijn en wangen. Er zijn talloze anti-aging crèmes en middelen om je huid goed te verzorgen, maar hiermee voorkom je deze kenmerken helaas niet. Nu is het natuurlijk ook niet zo dat je er als 60+er uit wilt zien als iemand van 25maar net een tikje minder vermoeid en “doorleefd” zou toch prettig zijn? Dus is het voor velen fijn dat je er door een subtiele non-chirurgische cosmetische behandeling toch frisser en jeugdiger uit komt te zien. 

 

Ook voor je zelfbeeld en zelfvertrouwen kan er een hoop veranderen na het ondergaan van een cosmetische behandeling. Want als je je bijvoorbeeld al jaren ergerde aan die zware oogleden, kun je je enorm gelukkig voelen als je weer een mooie, open en frisse blik hebt.   Er is vaak veel meer mogelijk dan dat je weet met cosmetische behandelingen zonder chirurgie en door eens op consult te gaan bij Barbery Clinic, ontdek je wat voor jou eventueel de mogelijkheden zouden kunnen zijn.   

 

Als je overweegt om een cosmetische behandeling te ondergaan, is het belangrijk dat je kiest voor een ervaren en gespecialiseerde behandelaar zoals drs. Barbery, zij luistert goed naar je wensen en denkt met je meeDrs. Barbery van Barbery Clinic is een cosmetisch specialist die verantwoord en subtiel te werk gaat, zodat het resultaat altijd heel natuurlijk blijft.   

 

Zo blijf je helemaal jezelf, alleen een betere versie van jezelf.