After Hals

Marianne

Ik heb de PlexR behandeling ondergaan rond mijn ogen,  rond de mond en het halsgebied. 3 verschillende zones die in twee keer behandeld zijn. Ik heb voor deze methode gekozen omdat deze behandeling geen blijvende littekens geeft. Van tevoren kon ik mij eigenlijk niet goed voorstellen dat een verstrakking van de huid mogelijk is zonder operatie.

Deze methode is vrij nieuw, maar ik ben ontzettend blij dat ik hiervoor gekozen heb. Na een paar weken hersteltijd zag ik dat de behandelde huid steeds mooier en frisser werd. Inmiddels is het resultaat heel goed zichtbaar. De mimiek in mijn gezicht is niet aangetast, maar de vermoeide trekken en de lijntjes die mijn uiterlijk wat droevig maakten zijn weg. De behandeling zelf is niet heel leuk, maar wel goed te doen.

Ik heb voor Barbery Clinic gekozen omdat de arts voor mij erg betrouwbaar overkwam. Ze heeft helder aangegeven wat ik van de behandeling mocht verwachten en dat klopt ook helemaal.

Ik blijf dus af en toe komen voor de finishing touch met fillers. Mijn gezicht is zoveel mooier en zachter geworden. Elke dag opnieuw voel ik me blij als ik in de spiegel kijk!

Marianne

Voor de behandeling

Na de behandeling