After Azzalure DAO

Dewi

Ik heb een injectable behandeling (btx) gehad rondom mijn mond, in de spieren die de onderlip ongewenst naar beneden trekken.

4 jaar geleden heb ik Bells parese gekregen en daarvan heb ik veel restschade overgehouden. met name bij mijn mond en bij mijn wenkbrauwen. Ik heb het lang de tijd gegeven om te verbeteren maar helaas ging dat niet meer vanzelf en daarom ben ik op zoek gegaan naar methodes om winst te boeken in de symmetrie van mijn gezicht in rust. Na gesprekken met artsen kwam een injectable (btx) behandeling als beste oplossing naar voren.

Mijn mening over cosmetische behandelingen was nogal dubbel, aan de ene kant snapte ik nooit waarom mensen risico’s met hun gezondheid wilden nemen om een rimpel weg te krijgen en aan de andere kant vond ik dat het een ieders goed recht is om te doen wat je wil met je eigen lichaam en wanneer je dan ongelukkig of onzeker van bepaalde lijntjes wordt, waarom zou je je dan niet laten behandelen? Ik had nooit gedacht dat ik ooit btx zou gaan gebruiken, uit angst voor allergische reacties of andere nare effecten.

Nu denk ik daar heel anders over, ik blijf nog steeds van mening dat iedereen moet doen waar hij of zij gelukkig van wordt en btx is een stuk minder spannend dan ik altijd dacht. Fillers zouden mij een stapje te ver gaan maar ik ben nu tegenwoordig pro-injectables (btx)! Ik heb zoveel gewonnen in mijn gezicht door de kleine beetjes btx.

De behandelingen zelf vond ik erg spannend, ik hou er niet van als er dingen met mij gebeuren waar ik geen controle over heb en niet weet wat de effecten na een paar weken zullen zijn. De prikjes vielen alles mee, bij mijn mond heb ik er niks van gemerkt en ik werd heel prettig begeleid zodat ik mijn eigen tempo kon aangeven.

Ik ben een onwijze controle freak en na alles wat er gebeurd is met mijn gezicht, is dat niet veel beter geworden. Ik was ontzettend bang dat het fout zou gaan, dat ik het erger zou maken en vroeg mij vaak af of ik niet gewoon blij moest zijn dat het überhaupt iets hersteld was. Toen ik na dagen geen opgezet gezicht kreeg of andere rare dingen werd ik wat geruster dat het allemaal wel goed ging komen en nu, na een paar weken ben ik ontzettend blij dat ik het toch gedaan heb.

Een van mijn vriendinnetjes vertelde mij over Barbery Clinic in Laren en omdat ik wat nerveus was mocht ik mee met haar afspraak zodat ik wat dingen kon vragen en kon zien hoe het in z’n werking ging. Ik ben blij deze stap te hebben gezet!

Voor de behandeling

Na de behandeling