Welkom

De drempel om een cosmetische kliniek te bezoeken is voor veel mensen best een flinke stap. Het is natuurlijk niet iets alledaags en dat maakt het spannend. Bij een bezoek aan onze kliniek zult u warm ontvangen worden. De Barbery Clinic assistente zal u vriendelijk ontvangen met een drankje en vervolgens kunt u plaatsnemen in onze fijne en sfeervolle wachtkamer. Hier zult u de sfeer proeven van de kliniek en al kleine aspecten oppikken van onze visie: ‘’Gewoon natuurlijk mooier’’. Er is namelijk niks mis mee om de natuur een klein handje te helpen zodat u weer lekker in uw vel zit.

Consult

Natuurlijk hebben wij wat gegevens van u nodig en na het invullen van een registratieformulier zult u worden ontvangen in de consultkamer. Hier kunt u alle vragen stellen en zal er goed geluisterd worden naar uw wensen en worden de mogelijkheden samen met u doorgenomen. Het is daarbij belangrijk om te vermelden of u al eerder cosmetische behandelingen heeft ondergaan zodat de cosmetisch specialist dit mee kan nemen in het advies. Alles wat besproken is zal gedocumenteerd worden en is in veilige handen bij de cosmetisch specialist, natuurlijk gelden hiervoor de privacyregels en niemand buiten onze kliniek zal inzage of toegang hebben tot deze persoonlijke gegevens. Er zal op basis van het consult een gepersonaliseerd behandelplan worden gevormd. Het behandelplan zal bestaan uit uw wensen, het advies en het daarbij behorende kostenplaatje. Om een beeld te krijgen van wat drs. Barbery voor ogen heeft zal er gebruik gemaakt kunnen worden van BARBERY 3D FACE Sculptor. Mocht u tevreden zijn met wat u ziet, dan wordt er een afspraak ingepland voor de behandeling zelf.

Het leukste maar ook tegelijk het spannendste moment van uw bezoek. U zult plaatsnemen in de stoel en drs. Barbery zal nogmaals kort samenvatten wat precies de bedoeling is. Door middel van de handspiegel kunt u meekijken. Wij waarderen het enorm om direct terugkoppeling te krijgen voor een zo gewenst mogelijk resultaat. De behandeling kan bestaan uit:

  • PlexR Soft Surgery
  • Injectables
  • Smile Design

De meeste behandelingen zijn vrijwel pijnloos en er wordt zeker rekening gehouden met u en zowel drs. Barbery als de assistente zullen u tijdens de behandeling op de hoogte houden van het verloop en hebben aandacht voor u.

De Behandeling

De Nazorg

Na de behandeling is het nog niet helemaal klaar. U krijgt aanwijzingen voor de beste manier van nazorg, duidelijke uitleg en instructies. Geen zorgen als u het allemaal niet kunt onthouden omdat u net behandeld bent, u krijgt een uitgebreid instructieformulier mee naar huis zodat u alles nog eens op uw gemak kunt doornemen. U krijgt advies hoe u het behandelde gebied het beste kunt verzorgen en ook daarna is het nog niet klaar met onze zorg voor u. Wij zien u graag na een bepaalde periode terug in onze kliniek om samen te beoordelen wat het resultaat is en hoe het herstel is verlopen of nog gaande is. Deze zogeheten nazorgafspraak is onderdeel van onze service aan u en wordt u uiteraard niet in rekening gebracht. Ook houden wij graag contact tijdens het herstel, als u vragen heeft willen wij die graag beantwoorden.

Wij zetten ons graag volledig in om uw contact met onze kliniek en ons Team zo prettig mogelijk te laten verlopen. Professionele aandacht is voor ons heel vanzelfsprekend, maar de persoonlijke aandacht en interesse voor onze cliënten is onze passie die wij u graag laten beleven.