After Bocouture Frons

Sanne

Ik ben naar Barbery Clinic gekomen om daar een PlexR behandeling te ondergaan. Ik had op internet gekeken en zo kwam ik uit bij Barbery Clinic.

Ik vond dat ik nog al boos keek en hangende oogleden had. Toen ik op consult kwam werd er heel duidelijk naar mijn wensen gekeken. De optie voor een PlexR behandeling was helaas niet mogelijk. Injectables zou wel werken voor mij, daardoor zou mijn wenkbrauw een stukje gelift worden. Ik zou daardoor een opener blik krijgen. Ik had me hier niet op voorbereid, want ik vind naalden best eng. Door de goede informatie en geruststelling durfde ik het toch aan om spierontspannende middelen te nemen. De behandeling verliep goed, alleen naderhand werd ik duizelig van de spanning die er uit kwam. Ik kreeg alle zorg die ik nodig had en mocht in alle rust even bij komen met een glas water.

2 weken na de behandeling ben ik weer terug gekomen om de resultaten te bekijken. Ik was erg tevreden en het resultaat was goed te zien op de foto’s. Ik wil het resultaat graag behouden dus ik heb gelijk een vervolg afspraak gemaakt.

Voor de behandeling

Na de behandeling