Beautiful Woman Suffering From The Head Ache

Spierontspannende middelen (btx) als geneesmiddel 

Dat spierontspanners (btx) worden gebruikt om je uiterlijk te verfraaien weet eigenlijk iedereen wel. Wat niet iedereen weet is dat het ook heel goed toepasbaar is voor medische doeleinden. Inderdaad, medische doeleinden! Hoogste tijd dus om daar eens wat meer aandacht aan te besteden.

Want hoe interessant is het dat (btx) naast de fronsrimpel of de kraaienpootjes, ook migraine en andere vervelende gevolgen van spierspanning kan verhelpen? Denk behalve aan migraine ook eens aan het verhelpen van overmatig transpireren of dat zeer vervelende kaakklemmen.

Als (btx) op de juiste manier in het lichaam wordt geïnjecteerd dan verliest de spier tijdelijk zijn spanning. Een ontspannen spier is het gevolg. En we weten allemaal dat ontspanning fijn is! De spanning op de spier neemt af en daardoor de vervelende gevolgen dus ook. Tijd om (btx) als meer dan een “rimpelverminderaar” te zien.

Marlies onderging de behandeling en deelt haar ervaring met ons:

Al meer dan 12 jaar heb ik dagelijks last van schouder- en nekklachten. Door mijn functie als accountant ben ik voortdurend aan het werk achter mijn computer, zit dus veel en eigenlijk voorovergebogen, vooral dan ervaar ik veel pijn. Wekelijks bezocht ik de fysiotherapeut. De pijn verdween dan echt wel even, maar al snel kwamen de klachten helaas steeds weer terug. Wat moest ik nou? Op een herfstachtige middag ben ik gaan Googelen en kwam ik al snel uit bij Barbery Clinic. Ik was nerveus voor het consult, ik wist niet wat mij te wachten stond en of er iets aan mijn klachten gedaan kon worden.  

Eenmaal op consult is Drs. Barbery uitgebreid gaan analyseren waar de klachten vandaan komen en waar de pijnpunten zitten. Ze nam er alle tijd voor en stelde mij gerust. Aan het einde van het consult kwam ze met goed nieuws: u bent geschikt voor de behandeling met spierontspannende middelen ! Ik kon niet wachten om er mee te beginnen, ik had er gewoon zin in. Natuurlijk is elk lichaam anders en is het daarom ook afwachten hoe de behandeling aan slaat. Drs. Barbery vertelde mij dat het vrijwel altijd goed helpt omdat de spieren, die zo gewend zijn aan de spanning, nu gedwongen worden tot rust te komen. De spierspanning zal dan afnemen en de pijnklachten verminderen of zelfs helemaal verdwijnen.

 Inmiddels ben ik behandeld en kan tot mijn grote blijdschap vertellen dat ik mij echt veel beter voel!

 Marlies