‘Een mooie glimlach doet wonderen’

Een mooie glimlach is helaas niet voor iedereen weggelegd. Vooral bij de vrouwen onder ons kan dit leiden tot erge onzekerheid over hun uiterlijk. Gelukkig bestaat er een mooie techniek om deze vrouwen van hun onzekerheid af te helpen. Bij deze techniek wordt er gebruik gemaakt van (btx). Dit wordt dus niet alleen voor cosmetische ingrepen gebruikt, maar ook therapeutisch.

‘Anne’ vertelt haar verhaal:

”Na een zwaar ongeval, een mislukte hersteloperatie aan een kaakbreuk en een tweede hersteloperatie had ik helaas blijvend zenuwschade aan mijn kaak en mond gehouden. Ik werd na het ongeval  en de eerste mislukte operatie vaak uitgescholden voor ‘scheve bek’. Dit heeft mij veel verdriet gedaan en onzeker gemaakt. De zenuwschade had veel invloed op mijn tienerjaren. Mijn mond werd door de jaren heen steeds asymmetrischer, dus ook mijn lach. Ik durfde niet meer te lachen zoals ik dat voorheen deed. Ook in ruststand was de asymmetrie duidelijk  zichtbaar. Ik begon uiteindelijk foto’s te vermijden. Vooral de spontane foto’s kreeg ik een hekel aan. Voor mij was het duidelijk wat de oorzaak was. Door de operaties had ik zenuwschade aan één kant opgelopen dit zorgde  voor de asymmetrische lach. Opzoek naar een oplossing  was volgens de toenmalige behandelende artsen dan ook onnodig. Zenuwschade is immers niet te verhelpen. Toch gaf ik niet op en ging ik verder zoeken. Zo kwam ik terecht op de website van Barbery Clinic. Ik zag de techniek voor de gummy-smile en dit trok mijn aandacht. Eenmaal bij de intake was het duidelijk dat Drs. Barbery mij kon behandelen. Ze begreep mijn probleem en zag ook hetgeen waar ik jaren onzeker over was. Ik wilde gauw met de behandeling starten.  Na de eerste behandeling was ik nog wat onzeker. Voor mijn gevoel zag iedereen nog steeds mijn asymmetrische mond en lach. Na elke behandeling werd ik zelfverzekerder. Inmiddels lach ik breed en durf ik weer gesprekken aan te gaan zonder onzeker te zijn. Ik ga graag op de foto en lach zo breed als ik kan. Ik heb mijn lach weer terug en kan een moeilijke periode afsluiten. Met dank aan Drs. Barbery.”

Al met al zijn er dus oplossingen voor dit soort problemen waar men geen weet van heeft.

Herkent u dit probleem?

Maak dan een afspraak of klik hier voor meer informatie