Masters of LXRY

Beertje van Beers bracht een bezoek aan Barbery Clinic op de ‘Masters of LXRY’ om achter de laatste cosmetische technieken te komen.

LXRY TV

Wat zijn nu de allerlaatste én de nieuwste Hollywoodtrends, hoe definieer je schoonheid en hoe zie je er op een heel “natuurlijke” manier nog mooier uit?

In de aanloop naar het luxe event “Masters of LXRY” kwam LXRY TV van SBS6 bij ons langs om antwoord te krijgen op deze vragen. Klik op het filmpje hieronder om achter de geheimen te komen van Barbery Clinic en wat wij voor je kunnen betekenen!

Wil je meer van ons zien? Kom dan langs op Masters of LXRY van 8 t/m 12 december 2016 in de Amsterdam RAI. Hier zullen wij al onze producten tentoonstellen en zelfs live demonstreren!

Lekker Laren

Lekker Laren is voor de 3e keer terug! Barbery Clinic was aanwezig op dit culinaire evenement als sponsor en partner op het lifestyle paviljoen! Bekijk nu onderstaande video

media-3
media-4

Waar is de Mol

Reis naar Marokko met Najib Amhali

In september 2013 reisde Drs. Barbery met Dentalcare Everywhere naar het noorden van Marokko. In samenwerking met de Najib Foundation is gedegen tandheelkundige zorg gegeven aan kansarme kinderen in Marokko. De Najib Foundation richtte zich met name op de organisatie van dit project.

Het tandheelkundig team bestaat uit tandartsen en preventiemedewerkers met daarnaast een groot ondersteuningsteam. In 3 weken tijd zijn 800 kindergebitjes behandeld. Ook zijn scholen bezocht in Nador, Al Hoceima en Tanger om kinderen te informeren over het belang van een goed en gezond gebit en om goed te leren poetsen.

Drs. Barbery zou graag nog naar Indonesië, Maleisië of Suriname willen gaan. Wel is het noodzakelijk om samen te werken met een plaatselijke vrijwilligersorganisatie die de communicatie verzorgt en die de kinderen vervoert.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Wij denken graag met u mee.

Stuur ons een bericht of bel naar 035-2031572