Bij de liquid facelift in het midden van uw gezicht verhelpen wij de neus lippenplooi zodat u weer een jonge uitstraling heeft zonder dat hier een operatie voor nodig is. Dit wordt ook wel de midface lift genoemd. Bij de liquid facelift maken wij gebruik van een filler behandeling met radiesse of hyaluronzuur injecties.

De neus lippenplooien zijn de lijnen die van de zijkant van uw neus naar de lippen loopt. Deze lijnen worden door veel mensen als vervelend ervaren. De neus lippenplooien kunnen een vermoeid uiterlijk veroorzaken. Veranderingen in het gezicht hebben vooral te maken met het afnemen van volume in het gezicht. Zo zijn de vetcompartimenten op uw jukbeenderen erg zwaar. Naarmate u ouder wordt, zal uw huid slapper worden met als gevolg de bekende neus lippenplooi en hamsterwangetjes. Zwaartekracht speelt hierin een rol, maar ook de afname van hyaluronzuur, collageen en elastine.

Oorzaken neus lippenplooi

Een diepe neus lippenplooi wordt veroorzaakt door een aantal factoren. Sommige kun je beïnvloeden en andere niet. Met name leeftijd speelt hier een rol in. Als je ouder wordt is de huid steeds minder rekbaar en raakt kwetsbaarder. Je huid maakt steeds minder natuurlijke oliën aan waardoor hij steeds droger en gerimpelder wordt. Naarmate je ouder wordt is er ook steeds minder vet aanwezig in de diepe lagen van de huid. Dit geeft een losse, slappe huid die minder bestand is tegen de zwaartekracht. Daarnaast neemt ook het botweefsel, dat steun aan het gezicht geeft, af. Hierdoor kunnen er zichtbare rimpels ontstaan en een ingevallen gezicht.

Ultraviolet licht uit zonlicht versnelt de huidveroudering en is de belangrijkste oorzaak van vroegtijdige veroudering. Ultraviolet licht breekt het bindweefsel van de huid af. Het bindweefsel van de huid bestaat uit collageen en elastine vezels en is vooral te vinden in de diepe lagen van de huid. Zonder de ondersteuning van het bindweefsel verliest de huid zijn kracht en elasticiteit.

Roken draagt sterk bij aan de vorming van rimpels, omdat dit het verouderingsproces versnelt. Deze vorming van rimpels gebeurt onder andere doordat roken de bloedtoevoer naar de huid vermindert.

Gezichtsbewegingen of gezichtsuitdrukkingen, zoals fronsen en lachen, zorgen voor fijne lijntjes en rimpels. Elke keer als een gezichtsspier wordt bewogen ontstaat er een groeve onder de huid. De ouder wordende huid verliest zijn flexibiliteit en is na een tijdje niet meer in staat om de vouw glad te strijken. De gezichtsrimpels zijn dan permanent geworden in je gezicht. Deze rimpels zijn echter goed te behandelen. Dit kan bijvoorbeeld met een midface lift door middel van een filler behandeling.

Liquid facelift behandeling voor de neus lippenplooi

Als u de neus lippenplooi vervelend of ontsierend vindt, dan kunt u besluiten om deze te laten verwijderen. Barbery Clinic biedt behandelingen die ook wel de liquid facelift worden genoemd. Deze innovatieve injectietechnieken zijn ontwikkeld in Amerika en worden nu door Barbery Clinic toegepast.

Het is belangrijk om bij het behandelen van de neus lippenplooi rekening te houden met het volume in de wangen en jukbenen. Als deze iets aan contour hebben verloren, kunnen we de jeugdige contouren terug krijgen door het volume op het jukbeen of wang te herstellen.

Door het herstellen van het volume van wangen en jukbeenderen lijkt uw gezicht minder ingevallen. Ook de neus lippenplooi wordt minder diep, de gezichtscontouren sterker en tegelijkertijd ontstaat er een liftend effect. De rimpels en plooien in het gezicht worden als het ware glad getrokken en de vermoeidheid verdwijnt uit uw gezicht.

Mede afhankelijk van de gekozen gel zal het resultaat één tot anderhalf jaar zichtbaar blijven.

Consult voor een neus lippenplooi
Wilt u weten wat de mogelijkheden voor een liquid facelift zijn? En wilt u kennis maken met Barbery Clinic? Vraag dan een consult aan. Tijdens het gesprek kunt aan aangeven wat uw wensen zijn. Drs. Barbery zal uw huid beoordelen en aangeven welke behandeling het beste bij u past. Alle aspecten van de behandeling worden duidelijk besproken. U kunt vervolgens een weloverwogen keuze maken.

Voor esthetische behandelingen met Radiesse of hyaluronzuur heeft u geen verwijsbriefje nodig van uw huisarts of tandarts.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Wij denken graag met u mee.

Stuur ons een bericht of bel naar 035-2031572

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.