Radiesse®: Speciaal voor mannen

Injectables zijn tegenwoordig niet alleen meer voor vrouwen. Steeds meer mannen weten de weg naar de cosmetische kliniek. Mannen gaan beter voor zichzelf zorgen, gezonder eten en veel sporten. Kleine aanpassingen die het uiterlijk verbeteren of versterken horen hierbij.

Veroudering is bij mannen een proces wat sterk wordt beïnvloed door omgevingsfactoren als blootstelling aan de zon, slechte voedingsgewoontes en stress. De huid wordt minder stevig en elastisch, waardoor er rimpels en plooien ontstaan. Ook verliest iedereen in het natuurlijke verouderingsproces ongeveer een derde aan collageen na z’n 30e levensjaar. Dit verlies van volume en elasticiteit zorgt voor rimpels, lijntjes en een slappe huid, waardoor de jeugdige uitstraling van het gezicht afneemt.

Geavanceerde behandeling

Bij Barbery Clinic weten we als geen ander dat de behandeling voor mannen heel anders is dan voor vrouwen. We hanteren hier dan ook een geheel andere aanpak voor. De huid van de man is dikker en bevat meer collageen. Hierdoor heeft de man minder snel last van rimpels en andere tekenen van veroudering.

De nadruk ligt op het behouden of extra benadrukken van de sterke vormen, ook wel de ‘’hoeken’’ van het mannelijk gezicht, de kin en kaaklijn. We kunnen met een geavanceerde behandelingsstrategie natuurlijk ogende verbeteringen realiseren die niets aan de mannelijkheid van de cliënt afdoen.

Restylane® Restylane® is een filler die tijdelijk volume herstelt om rimpels te verzachten en geeft een onmiddellijk liftend en verstrakkend effect op de huid. Het vermindert de tekenen van veroudering op een natuurlijke manier, wat bijdraagt aan een beter en frisser uiterlijk.

De gel-formule bevat calcium microsferen (CaHA) die het lichaam stimuleren om collageen aan te maken. Het volume wordt direct aangevuld en het resultaat is langdurig zichtbaar.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Wij denken graag met u mee.

Stuur ons een bericht of bel naar 035-2031572

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.