VISUALISEER UZELF ALS NOOIT TEVOREN MET DE BARBERY 3D FACE SCULPTOR

Het bezoeken van een cosmetische kliniek en dan ook daadwerkelijk cosmetische behandelingen ondergaan, is voor veel cliënten best een stap. Cliënten vragen zich vaak af hoe ze er na bepaalde behandelingen uit zullen zien. En natuurlijk ben je benieuwd of je er wel echt daadwerkelijk frisser uitziet zonder hangende oogleden, of misschien vraag je je wel af hoe veel jaar jonger je er uit zou zien zonder kraaienpootjes. De resultaten moeten natuurlijk overeenkomen met het verwachtingspatroon!

BARBERY 3D FACE Sculptor

Bij Barbery Clinic vinden we het belangrijk dat je tevreden de kliniek verlaat en voorzien bent van de juiste informatie. Om dit te realiseren maken wij gebruik van de BARBERY 3D FACE Sculptor. Met ons meest geavanceerde apparaat is het mogelijk een scan te maken van het gezicht en dit weer te geven op een mooi, groot en duidelijk scherm. De specialiste vraagt vervolgens naar wat je het liefst aan je uiterlijk wilt aanpassen of verbeteren en biedt vervolgens verschillende opties aan om dit te kunnen realiseren. Voordat we daadwerkelijk van start gaan is het mogelijk om de behandelingen te visualiseren op het scherm, zodat je (digitaal) zelf al het resultaat kunt bekijken nog voor de behandeling zelfs maar heeft plaats gevonden. Zo kun je zelf zien hoe je er uit zou zien met mooie en vollere lippen of zonder kraaienpootjes. Mocht je tevreden zijn met de visualisatie, dan is het tijd om van start te gaan met de gewenste behandelingen!

De opties zijn PlexR Soft Surgery of Injectables

BARBERY 3D FACE Sculptor

Bij Barbery Clinic vinden we het belangrijk dat je tevreden de kliniek verlaat en voorzien bent van de juiste informatie. Om dit te realiseren maken wij gebruik van BARBERY 3D FACE Sculptor. Met ons meest geavanceerde apparaat is het mogelijk een scan te maken van het gezicht en dit weer te geven op een mooi, groot en duidelijk scherm. De specialiste vraagt vervolgens naar wat je het liefst aan je uiterlijk wilt verbeteren en zij biedt vervolgens verschillende opties aan om dat te kunnen realiseren. Voordat de specialiste daadwerkelijk van start gaat is het mogelijk om de behandelingen te visualiseren op het scherm, zodat je digitaal zelf het resultaat kunt bekijken nog voor de behandeling zelfs maar heeft plaats gevonden. Zo kun je zelf zien hoe je er uit zou zien met mooie en vollere lippen of zonder die kraaienpootjes. Mocht je tevreden zijn met de visualisatie, dan is het tijd om van start te gaan met de gewenste behandelingen!

De opties zijn PlexR Soft Surgery of Injectables

Voorwaarden

Aangezien voor het gebruik van de BARBERY 3D FACE Sculptor meer tijd nodig is dan voor een regulier consult en dit meer aandacht vergt, geldt in principe dat voor het gebruik hiervan €150,00 in rekening wordt gebracht.